Studio Sourire

Over

Hallo & welkom bij Studio Sourire!

Mijn naam is Geertruida en om gelijk maar met de deur in huis te vallen: ik hou van fotografie. Ik maak al foto’s sinds dat ik veel jonger was en hoop er nog lang mee door te mogen gaan! Creatief bezig zijn vind ik heerlijk en ik hoop met Studio Sourire meer mensen te laten genieten van (mijn) creativiteit!

Mijn hobby’s zijn reizen, schrijven, zingen, creatief bezig zijn en fotograferen. In de vakanties kreeg ik wegwerpcamera’s van mijn ouders die ik helemaal vol schoot met foto’s. Op mijn dertiende verjaardag had ik mijn eerste digitale camera in handen: een Sony Cybershot W-80. Dit is een goede, compacte camera, die ik af en toe nog eens gebruik. Op de dag dat ik achttien werd, kocht ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Sinds die dag schoot ik met de Canon EOS 600D (Rebel T3i), en sinds januari 2017 mag ik foto’s maken met de Canon 80D. Beide SLR’s zijn ideaal om prachtige foto’s te kunnen maken, echte aanraders.

Net als andere fotografen wil ik graag laten zien wie IK ben en daarom geef ik graag een persoonlijke tint aan mijn foto’s. Al vanaf het begin heb ik iets met details en probeer ik details en kleine minder opvallende zaken op/uit te lichten.

SOURIRE. Ik koos voor dit woord om mijn fotografie en creativiteit aan te duiden. Een Frans woord, omdat ik Frans een mooie taal vind, en dít woord, omdat het spontaan en opgewekt klinkt én omdat het nieuwsgierig maakt! Sourire is Frans voor Glimlachen, iets waar mensen vaak aan denken als er een foto wordt gemaakt. Maar zo’n glimlach kan overal vandaan komen: blijdschap, opluchting, hoop tijdens verlies of teleurstelling, liefde… Ik vind het interessant om meer te weten te komen over de mensen met wie ik in aanraking kom en hun verhalen te leren kennen.

Sinds een paar jaar maak ik foto-reportages voor en van anderen. Photoshoots van families, vrienden of photoshoots als in portretten van één persoon. Ook heb ik feesten mogen fotograferen, zoals bruiloften en kerstgala’s, en het werk van bedrijven mogen vastleggen. Voor vragen of meer informatie, voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen via de site, via Instagram (Studio Sourire) of via Facebook!

Ik wens u veel plezier met het bekijken van de site!

| Geertruida

© 2023 Studio Sourire

Thema door Anders Norén