Over

Hallo & welkom bij Studio Sourire!

Wat leuk dat u Studio Sourire heeft weten te vinden! Dit is dé plek voor unieke, persoonlijke cadeaus en fijne fotografie voor liefde, feest, zakelijk en geboorte. Mooie, dierbare momenten in beeld brengen – zowel middels fotografie als middels creativiteit op de borden – is iets wat ik met liefde doe. Mijn naam is Geertruida en ik woon met mijn man en dochter in Kollumerzwaag. Het liefst ben ik de hele dag creatief bezig met van alles: kaarten maken, borden decoreren, fotografie, verhalen of gedichten schrijven, cadeaus verzinnen, spelletjes maken, noem maar op. Helaas zitten er maar 24 uur in een dag 😉 Creatief bezig zijn vind ik heerlijk en ik hoop met Studio Sourire meer mensen te laten genieten van (mijn) creativiteit en passie voor mensen!

Net als andere creatievelingen wil ik in mijn werk graag laten zien wie IK ben en daarom geef ik graag een persoonlijke tint aan mijn foto’s en creaties. Zo probeer ik altijd op zoek te gaan naar details en deze op/uit te lichten.

SOURIRE. Ik koos voor dit woord om mijn fotografie en creativiteit aan te duiden. Een Frans woord, omdat ik Frans een mooie taal vind, en dít woord, omdat het spontaan en opgewekt klinkt én omdat het nieuwsgierig maakt! Sourire is Frans voor Glimlachen, iets waar mensen vaak aan denken als er een foto wordt gemaakt. Maar zo’n glimlach kan overal vandaan komen: blijdschap, opluchting, hoop tijdens verlies of teleurstelling, liefde… Ik vind het interessant om meer te weten te komen over de mensen met wie ik in aanraking kom en hun verhalen te leren kennen. Dit vervolgens in beeld brengen middels fotografie, borden of andere creativiteit is waar ik enorm van geniet! Ik hoop dat ik hiermee anderen van dienst kan zijn en zo een bijdrage kan leveren aan het levendig houden van een herinnering aan een geboorte, het leven van een geliefde, een huwelijk, een verjaardag of een andere memorabele gebeurtenis.

Sinds een paar jaar maak ik foto-reportages voor en van anderen. Photoshoots van families, vrienden of photoshoots als in portretten van één persoon. Ook heb ik feesten mogen fotograferen, zoals bruiloften en kerstgala’s, en het werk van bedrijven mogen vastleggen. Voor vragen of meer informatie, voelt u zich vrij om contact met mij op te nemen via de site, via Instagram (Studio Sourire) of via Facebook!

Ik wens u veel plezier met het bekijken van de site!

| Geertruida

© 2024

Thema door Anders Norén